Koffie en Thee

Van Blanche Dael

Wij serveren koffie en thee van familiebedrijf Blanche Dael, dé ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. Wij delen hun passie voor koffie en voor thee. Voor de geur, de smaak en de warmte. Voor de zintuigen die het prikkelt en de ontmoeting die het stimuleert. Blanche Dael brandt koffie en pakt thee voor de oprechte genieters. Voor mensen die, net als wij, veel waarde hechten aan kwaliteit en kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal.

Samen met vrienden genieten bij Jitha’s deli van een Cappuccino of een Chai latte. Of laat je verwennen met een thee van Delicate Herbs.

Thee drinken bij Jitha’s deli

Thee is een rustgevende en verkwikkende drank met een rijke cultuur en geschiedenis. Je drinkt een kop thee al voor een paar centen, maar als je er voor openstaat is thee een fascinerende ontdekkingsreis.

Theedrinken is theezetten, is geduld hebben, is genieten van momenten en delen met elkaar. Het is voor velen een vast dagelijks ritueel. Je kiest bij Jitha’s deli uit zes soorten thee

Wij serveren koffie en thee van familiebedrijf Blanche Dael

Thee van Blanche Dael

LEESMEER_WERELDVANTHEE_02

Thee van Blanche Dael

Over Jitha’s deli

Bij Jitha’s deli ontsnap je even uit je dagelijkse routine. We zijn er voor jou, op elk moment van de dag.

Als pioniers uit de Noordoostpolder houden wij van eerlijke en kwalitatieve producten met passie bereid. Voor de juiste prijs, met volop persoonlijke aandacht en voor iedereen.

Jitha’s deli gelooft dat genieten leidt tot verbinding met jezelf en met anderen.