Lunchdeal Mei

Gezond lunchen in Emmeloord of Almere

Baguette tonijn met Flevosap naar keuze

t/m 31 mei 

Laat je smaakpapillen dansen met deze gezonde lunchdeal: Baguette Tonijn met een flesje Flevosap naar keuze! Normaal €8,90, maar nu slechts €6,50!

Lekker lunchen? 

Lunchdeal

Baguette Tonijn met Flevosap naar keuze

t/m 31 mei

Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke lunchdeal: Baguette Tonijn, vergezeld met een verfrissende Flevosap naar keuze! Normaal €8,90, maar nu voor slechts €6,50!

Geniet van lokale lekkernijen rechtstreeks vanuit onze prachtige regio naar jouw bord. De perfecte combinatie van smaak en versheid. 

Lunchdeal Baguette tonijn met flesje Flevosap Jitha's Deli Emmeloord & Almere

Ontdek de lentesmaak met de Baguette Tonijn en frisse Flevosap


Laat je smaakpapillen dansen met onze Baguette tonijn, een klassieker met een verrassende twist, perfect gecombineerd met het verfrissende Flevosap rechtstreeks van de boomgaarden van De Noordoostpolder.

De perfecte baguette tonijn

Elke hap van onze Baguette Tonijn is een harmonieus samenspel van smaken. Knapperig geroosterd brood omhult romige mozzarella, sappige plakjes tomaat en verse basilicum, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zacht en knapperig, hartig en fris. Dit verse broodje is niet zomaar een baguette; het is een kunstwerk op zichzelf, gemaakt met liefde en vakmanschap.

Frisse Flevosap

Laat je dorst lessen met een glas verfrissend Flevosap, gemaakt van de beste lokale vruchten. Elk slokje biedt een explosie van natuurlijke smaken, van zoete appels tot sappige sinaasappels, waardoor je gehemelte verfrist en je zintuigen ontwaakt.

Gezonde, levendige aroma’s

Onze keuze voor Flevosap als de perfecte metgezel bij de Baguette Tonijn is geen toeval. Het frisse, levendige aroma van vers geperste vruchten verheft elke slok en brengt een nieuwe dimensie van smaak naar voren, waardoor de ervaring compleet wordt. Kom naar Jitha’s Deli in Almere of Emmeloord en ervaar het zelf.

Voedzaam en heerlijk

Nutritionele Waarde en Nutri-Score: Naast heerlijk zijn onze baguette tonijn en Flevosap ook voedzaam. Met een geschatte Nutri-Score van B biedt deze lunchdeal een goede balans van voedingsstoffen. De baguette tonijn levert een goede dosis calcium, terwijl Flevosap een verfrissende dosis vitamines en mineralen toevoegt aan je maaltijd.

De ingrediënten voor deze heerlijke lunchdeal worden lokaal verkregen,  heerlijke sapjes afkomstig van onze lokale partner Flevosap.

Baguette tonijn:

  • Calorieën: Ongeveer 300-350kcal
  • Eiwitten: Ongeveer 10-15 gram
  • Koolhydraten: Ongeveer 30-35 gram
  • Vetten: Ongeveer 15-20 gram
  • Voedingsvezels: ongeveer 2-3 gram
  • Vitamina A: Ongeveer 15% van de ADH
  • Vitamina C: Ongeveer 10% van de ADH
  • Calcium: Ongeveer 20% van de ADH
  • IJzer: Ongeveer 10% van de ADH

  Frisse Flevosap

  • Calorieën: 50-70kcal (per 100 ml)
  • Koolhydraten: 10-15 gram (per 100 ml)
  • Vitamine C: 20-30% van de ADH (per 100 ml)
  • Kalium: Ongeveer 5 – 10% van de ADH (per 100 ml)

  De exacte voedingswaarden kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals portiegrootte en specifieke ingrediënten.

  Mis deze gezonde lunchdeal niet!

  Vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ons te volgen op sociale media om als eerste op de hoogte te blijven van onze fantastische deals!

  Mis Niets!

  Ontvang alle deals en recepten in je inbox.

  *Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

  11 + 11 =

  Volg Jitha’s

  En ontvang alle acties en recepten zo in je feed.

  Deel jouw moment #Jithas