De Pinsa

De Pinsa, een traditioneel Italiaans platbrood. De Pinsa maakt ons menu uniek. Ingrediënten die we bij de bereiding gebruiken zijn onder meer tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem. Door deze natuurlijke ingrediënten te combineren met een lange rijstijd, is het ‘brood’ lekker luchtig.

Knapperig van buiten, luchtig van binnen

Onze Pinsa’s zijn veganistisch en calorie-, vet- en koolhydraatarm. We voorzien ze van unieke toppings. Zo bieden we de Pinsa Tonijn, de Pinsa Caprese en de Pinsa Pulled BBQ beef. Je kunt uit twee formaten kiezen, waardoor de platbroden geschikt zijn als lekkere lunch én als smaakvol diner. En het is een absolute aanrader voor de vrijdagmiddagborrel

Het verhaal van onze Pinsa

Het verhaal van onze Pinsa begint eeuwen geleden, in het hart van Rome. Het was een tijd waarin ambachtslieden zich toelegden op het perfectioneren van de kunst van het bakken, en waar recepten werden doorgegeven van generatie op generatie. Het was in deze levendige straten dat de oorspronkelijke Pinsa werd geboren – een brood dat bekend stond om zijn lichte en luchtige textuur, met een knapperige korst en een rijke smaak.

Pinsa met een unieke twist

Maar onze reis stopt niet bij het verleden. We hebben de klassieke Pinsa geëvolueerd en verfijnd, met behoud van zijn authentieke smaak en charme, maar met een moderne twist. We gebruiken alleen de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans van smaken te creëren. Elk deeg wordt met liefde en vakmanschap bereid, en elke topping wordt met zorg gekozen om een onvergetelijke smaakervaring te bieden.

Variaties

Dus, waar wacht je nog op? Laat je verleiden door de smaken van Italië en geniet van een authentieke culinaire ervaring die je keer op keer wilt herhalen. Bekijk het menu voor de verschillende Pinsa’s.

Pinsadeal

Geen zin om te koken?

Ontdek onze maandelijkse Pinsadeal. Elke maand hebben we één week een leuke deal voor! Volg onze kanalen en mis het niet.

Variatie

De Pinsa kan worden gebruikt als basis voor elk favoriet recept en kan daarom op ieder moment van de dag worden gegeten. De bodem leent zich goed als sandwich voor ontbijt en lunch, foccacia op de antipasti/ borrelplank, voor- en hoofdgerecht op het menu of heerlijk on the go.

Familie

omdat we het niet zonder familie kunnen doen

Wij zijn een familiebedrijf en kijken terug op een rijk verleden. De families Van Staveren staan voor elkaar klaar. We zijn er om elkaar te helpen en om samen te genieten. Zo ontdekken we de kwaliteit van leven.

De ondernemersgeest en de passie voor lekker eten en drinken verbindt ons. En dit delen we graag met mensen om ons heen. Het brengt ons allen samen. 

Pinsa’s

“Ideaal als lunch en diner”

De Pinsa, een traditioneel Italiaans platbrood, maakt ons menu uniek. Ingrediënten die we bij de bereiding gebruiken zijn onder meer tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem. Door deze natuurlijke ingrediënten te combineren met een lange rijstijd, is het brood knapperig van buiten en luchtig van binnen.

Knapperig van buiten, luchtig van binnen

Onze Pinsa’s zijn veganistisch en calorie-, vet- en koolhydraatarm. We voorzien ze van unieke toppings. Zo bieden we de Pinsa Tonijn, de Pinsa Caprese en de Pinsa Pulled BBQ beef. Je kunt uit twee formaten kiezen, waardoor de platbroden geschikt zijn als lekkere lunch én als smaakvol diner.

Het verhaal van onze Pinsa

De geschiedenis van de Pinsa

Het verhaal van onze Pinsa begint eeuwen geleden, in het hart van Rome. Het was een tijd waarin ambachtslieden zich toelegden op het perfectioneren van de kunst van het bakken, en waar recepten werden doorgegeven van generatie op generatie. Het was in deze levendige straten dat de oorspronkelijke Pinsa werd geboren – een brood dat bekend stond om zijn lichte en luchtige textuur, met een knapperige korst en een rijke smaak.

Pinsa met een moderne twist

Maar onze reis stopt niet bij het verleden. We hebben de klassieke Pinsa geëvolueerd en verfijnd, met behoud van zijn authentieke smaak en charme, maar met een moderne twist. We gebruiken alleen de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans van smaken te creëren. Elk deeg wordt met liefde en vakmanschap bereid, en elke topping wordt met zorg gekozen om een onvergetelijke smaakervaring te bieden.

Bekijk de variaties 

Dus, waar wacht je nog op? Laat je verleiden door de smaken van Italië en geniet van een authentieke culinaire ervaring die je keer op keer wilt herhalen. Bekijk het menu voor de verschillende Pinsa’s.

Pinsa Deal

Geen zin om te koken?

Ontdek onze maandelijkse Pinsadeals. Elke maand hebben we één week extra hoge kortingen! Volg onze kanalen en mis het niet!  

Variatie

De Pinsa kan worden gebruikt als basis voor elk favoriet recept en kan daarom op ieder moment van de dag worden gegeten. De bodem leent zich goed als sandwich voor ontbijt en lunch, foccacia op de antipasti/ borrelplank, voor- en hoofdgerecht op het menu of heerlijk on the go.

7 dagen per week bereikbaar voor

Ontbijt, Lunch & Diner