Welkom

bij Jitha’s Deli Almere

Gezellig dat je bij ons langskomt voor lekker eten en drinken. Want lekker eten en drinken zorgt voor verbinding. Met jezelf en elkaar.

Sinds 8 april is Almere een Jitha’s Deli rijker. Na Emmeloord is bieden we in Almere een gastvrije bestemming om jezelf op te laden en om even bij te tanken. Bij ons kun je in een ontspannen sfeer uitrusten, bijpraten, werken of vergaderen. Tijdens een lunch, maar ook voor een snelle pitstop en om iets meenemen voor thuis.

Spreek gezellig af met je vrienden of collega’s. Op onze locatie in Almere en Emmeloord combineren we een verrassend menu met persoonlijke aandacht en een stijlvol interieur. Jitha’s Deli is dé gastvrije bestemming. Voor iedereen is het echt even genieten!

Jitha’s Deli 

Een gastvrije bestemming om op te laden en bij te tanken

Tijdens jouw bezoek zetten we ons in om de verwachtingen te overtreffen. Zodat je even stilstaat om de geuren en smaken te beleven. Na een bezoek zit je weer vol energie om weer op weg te gaan.

Verrassend

Passie voor horeca en dat proef je!

We willen jouw verwachting overtreffen door een uniek menu te combineren met persoonlijke aandacht en een stijlvol interieur. Zo kun je even stilstaan. En zit je daarna weer vol energie om verder te gaan.

Zin in een ontbijt, lunch of diner?

Je kunt bij ons langskomen om iets te kopen voor onderweg of voor thuis, maar ook om rustig te werken of met iemand bij te praten. Iedere dag bereiden wij ontbijt, lunch en diner. Altijd vers en verrassend lekker! 

Verrassend lekkere koffie en thee van Blanche Dael

Duik dieper in ons verhaal en ontdek waarom wij geloven dat het schenken van Blanche Dael koffie een ervaring is die je niet wilt missen.

Ambacht

Jitha’s producten worden met liefde bereid

Wij houden van lekker eten, met liefde bereid. En van ambacht, dat zorgt voor die unieke geur, de smaak, de warmte. De zintuigen die worden geprikkeld. 

Het assortiment van Jitha’s is een selectieve keus van leveranciers met een echt verhaal. Zij delen het ambacht in hun producten en de passie met ons. Wij kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal.

Bij Jitha’s laten we mensen genieten van echt lekkere dingen. Want, wij geloven dat genieten leidt tot verbinden met jezelf en met anderen.

Jitha’ s Delei Almere
De Striptekenaar 83
1336 CM Almere
Tel: 036 – 202 09 99
info@jithas.nl

Openingstijden
Ma – vr 06:00 – 21:00
Zaterdag 07:00 – 21:00
Zondag 08:00 – 21:00

Welkom

Met ons team bieden we ambachtelijk eten en drinken. To go, to stay or to take home.

Jitha’s Deli is een gastvrije bestemming om op te laden en bij te tanken. Bij ons kun je in een ontspannen sfeer uitrusten, bijpraten, werken of vergaderen. Tijdens een snelle pitstop iets meenemen voor onderweg of thuis?

Je bent van harte welkom. Op onze locatie in Almere en Emmeloord combineren we een verrassend menu met persoonlijke aandacht en een stijlvol interieur. 

Of je nu twee minuten of twee uur bij ons bent, Jitha’s Deli is dé gastvrije bestemming om op te laden en bij te tanken. Voor iedereen. Even genieten! 

Jitha’s Deli

“Een gastvrije bestemming om op te laden en bij te tanken”

Aan de hartelijke sfeer, maar ook als je van je cappuccino nipt of je authentieke Pinsa geniet. We weten wat lekker is en gebruiken uitsluitend eerlijke producten van hoge kwaliteit.

Bij elk bezoek zetten we ons in om de verwachtingen te overtreffen. Door je allerlei kleuren, geuren en smaken te laten beleven, kun je even stilstaan. En zit je daarna weer vol energie om verder te gaan.

Verrassend

Wij hebben liefde voor horeca. En dat proef je!

We overtreffen de verwachtingen door een uniek menu te combineren met persoonlijke aandacht en een stijlvol interieur. Zo kun je even stilstaan. En zit je daarna weer vol energie om verder te gaan.

Ambachtelijk

Proef de smaken en de sfeer

Wij hebben liefde voor de horeca. En dat proef je. Aan de hartelijke sfeer, maar ook aan onze Italiaanse Pinsa’s en de warme dranken van Blanche Dael. We serveren eerlijke producten van hoge kwaliteit.

 

Hartelijk

Kom langs voor een snelle pitstop, maar ook om rustig te werken of gezellig bij te praten

We zijn dé gastvrije bestemming in Emmeloord om op te laden en bij te tanken. Of je nu langskomt om te snacken, te werken of bij te praten, je bent van harte welkom. Iedereen verdient het om even te genieten. Ook jij!

7 dagen per week bereikbaar voor

Ontbijt, Lunch & Diner