Lekker lunchen in Almere of Emmeloord?

Tosti Caprese met Flevosap

t/m 30 april

Laat je smaakpapillen dansen met deze verrukkelijke lunchdeal: Tosti Caprese met frisse Flevosap! Normaal €8,90, maar nu slechts €6,50!

Verfrissend genot

Bij de Scrocchiarella drink je een verfrissende Flevosap. Gemaakt van 100% fruit rechtstreeks van de boomgaarden van de Noordoostpolder. Deze combinatie vind je alleen bij Jitha’s Deli.

Een hap van onze Scrocchiarella

De knapperige Scrocchiarella met warm gerookte zalm en pestomayonaise, slamix, bosui en komkommer is een echte aanrader. Elk ingrediënt is met zorg geselecteerd en samen een echte smaakexplosie. 

De smaak van kwaliteit

Onze warm gerookte zalm wordt met zorg bereid, waarbij elk stukje zalm doordrenkt is met heerlijke rokerige aroma’s. Elk hapje biedt een explosie van smaak die je zintuigen zal prikkelen.

Verfrissend genot

Combineer de rijke smaak van onze zalm met het verfrissende Flevosap, rechtstreeks van de boomgaarden van De Noordoostpolder. Elk slokje biedt een verkwikkende ervaring die perfect past bij de culinaire verfijning van de gerechten van Jitha’s Deli.

Een hap van onze Scrocchiarella

De knapperige Scrocchiarella omhult de zachte, warm gerookte zalm, terwijl de smaken zich vermengen op je tong als een perfecte dans. Elk ingrediënt is met zorg geselecteerd, elk detail met precisie uitgewerkt, zodat elke hap een meesterwerk op zichzelf is.

Frisse, levendige aroma’s

Onze keuze voor Flevosap als de perfecte metgezel bij de Scrocchiarella is geen toeval. Het frisse, levendige aroma van vers geperste vruchten verheft elke slok en brengt een nieuwe dimensie van smaak naar voren, waardoor de ervaring compleet wordt. Kom naar Jitha’s Deli in Almere of Emmeloord en ervaar het zelf.

Mis Niets!

Ontvang alle deals en recepten in je inbox.

*Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden

2 + 9 =

Volg Jitha’s

En ontvang alle acties en recepten zo in je feed.

Deel jouw moment #Jithas