En dit is een
Pinsa
De Pinsa is een ambachtelijk Italiaans product. Het woord Pinsa komt van het Latijnse ‘pinsere’ wat ‘uitrekken met de hand’ betekent.
knapperig van buiten, luchtig van binnen
Door de combinatie van mooie natuurlijke ingrediënten en het lange bereidingsproces is de Pinsa knapperig van buiten, zacht en luchtig van binnen en licht verteerbaar. De bloemmix waarmee de bodems worden gemaakt, is samengesteld uit tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem.
Het resultaat is een met de hand gemaakt, gehydrateerd deeg, zonder vetten of suikers dat direct is ingevroren na afbakken om de unieke kenmerken volledig te behouden. De unieke mix van meel, hoge hydratatie en langzaam, koud fermentatieproces maken van de Pinsa een caloriearm, koolhydraatarm, vetarm en veganistisch product.
Van Lunch tot Diner
De Pinsa is een Voedzame en Smaakvolle Maaltijd!
De bodem leent zich voor de lunch, voor- en hoofdgerechten of om onderweg van te genieten. De authentieke Italiaanse Pinsa’s bieden eindeloze mogelijkheden voor elke maaltijd. Kom naar Jitha Deli in Emmeloord om even te genieten.
Lekker, een Pinsa bij de borrel of als diner
Geen zin om te koken?
Met de PinsaDeal hoeft dat niet langer!
Elke maand een andere PinsaDeal
Ontdek onze maandelijkse Pinsa-deals. Elke maand hebben we één week extra hoge kortingen! Volg onze kanalen en mis het niet!
19 t/m 25 februari
koop één Pinsa naar keuze en ontvang de tweede helemaal gratis!
Kom even genieten bij Jitha’s Deli in Emmeloord | Randweg 18
kant en klaar afhalen of thuis afbakken!
Wat Eten We Vanavond? Pinsa’s
Ontdek de authentieke Italiaanse smaak!
Beleg
Beleg de Pinsa naar eigen smaak. De bodem leent zich goed om belegd te worden met hartige of zoete ingrediënten voor zowel de kleine als grote trek.
Bakken
Plaats de Pinsa in de voorverwarmde oven (aanbevolen temperatuur 250°C) en bak je pinsa in ongeveer 5 minuten tot de gewenste knapperigheid is bereikt.
Variatie
De Pinsa kan worden gebruikt als basis voor elk favoriet recept en kan daarom op ieder moment van de dag worden gegeten. De bodem leent zich goed als sandwich voor ontbijt en lunch, foccacia op de antipasti/ borrelplank, voor- en hoofdgerecht op het menu of heerlijk on the go.