Opening Soon  

Jitha’s Deli opent een nieuwe vestiging in Almere Buiten Oost

Medio april opent Jitha’s Deli uit Emmeloord haar nieuwste vestiging in ons Shell tankstation in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83.  

Over Jitha’s Deli 
Jitha’s Deli staat bekend om haar verrassend lekkere menu, waarbij persoonlijke aandacht en een stijlvol interieur samenkomen. Opgericht met een passie voor hoogwaardige horeca-ervaringen, biedt Jitha’s Deli een scala aan ambachtelijke gerechten en (warme) dranken.  

Wat maakt de nieuwe vestiging van Jitha’s Deli speciaal? 
Wat het menu van Jitha’s Deli zo bijzonder maakt, is onder andere de Pinsa. Deze traditionele Italiaanse lekkernij, een platbrood gemaakt van tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem, overtreft de hoogste verwachtingen een echte aanrader voor de vrijdagmiddagborrel. 

Jithas_14_12_2023_website_21
Koffiedeal | Koffie met Ham Kaas Croissainttje

Daarnaast werkt Jitha’s Deli samen met Blanche Dael, een koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. Bij elke slok laten we je genieten van de diepe kleuren, heerlijke geuren en krachtige smaken van dit prachtige familiebedrijf.  

De gastvrouwen van Jitha’s Deli zorgen dat jij éven kunt genieten. En dat je daarna weer vol energie zit om je dag te vervolgen. Maar ons tankstation Shell Almere Buiten Oost biedt meer dan alleen culinaire verwennerij. Het snellaadplein met 150 kWh snelladers, gelegen bij het Shell station, maakt Jitha’s Deli in Almere de perfecte bestemming om zowel jezelf als je voertuig op te laden.  

Bovendien is de nieuwe vestiging gunstig gelegen nabij de A6 en langs de N702, waardoor het een handige tussenstop is voor zowel reizigers als lokale bewoners. 
 

Speciale aanbiedingen:
De eerste week staat bol van verrassende aanbiedingen. Mis het niet! 

Openingsevenement en aanbiedingen
Van 15 t/m 21 april organiseert Jitha’s Deli een feestelijke openingsweek, om de opening van de nieuwste vestiging te vieren. Elke dag andere verrassende aanbiedingen. Houd onze kanalen en de kanalen van Jitha’sDeli in de gaten om op de hoogte te blijven van alle festiviteiten en kortingen in deze week en daarna! 

Recepten Jitha's Deli
Jithas_14_12_2023_website_27

Kom langs en geniet! 
Of je nu zin hebt in een snelle hap voor onderweg, een gezellige plek om te werken óf gewoon even gezellig bij te praten met vrienden, Jitha’s Deli in Almere Buiten Oost heet je van harte welkom. Ontdek de unieke smaken, ervaar de hartelijke sfeer en geniet van een ambachtelijke maaltijd of van een kop verrassend lekkere koffie van Blanche Dael.  

We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten. 

Jitha’s Deli Almere

De Striptekenaar 83
1336 CM Almere 
Tel: 036 – 202 09 99

7